tisdag 8 juli 2014

tid att fira

Det finns mycket att fira i livet just nu. Jag har fått jobb! Börjar som HR-konsult på Röda korset den 1 September. Känns jättebra! Vet inte om vi ska fira att vi lämnar Georgien, men det känns faktiskt ganska bra att åka hem just nu. Vi har haft fyra underbara och innehållsrika år här, men nu är det ändå dags att åka hem. Och vi har sålt vår bil, vilket inte var hel självklart. Fick ut nästa så mycket som vi la ut den för och mer än vi hade förväntat oss. Bra! Huset i Stuvsta är lite tidigt att fira - inte helt klart än. Men så här långt har det blivit minst lika bra som vi förväntade oss. Och trots att det emellanåt varit jobbigt att bygga ut på distans så har det faktiskt funkat.

Idag firar Vilma också sin kompis Lily som fyller 9 år. Hon har varit iväg sedan kl. 10 imorse och vi har inte hört något av henne, men sett en bild på facebook att de firar med lemonad på restaurang. Vi får se när hon kommer hem... Här hemma har vi också firat med champagne och lemonad.

Imorgon kommer flyttgubbarna. På torsdag åker jag och Vilma och på söndag resten av familjen. En era i familjen Kaamans liv är snart över.