söndag 18 september 2011

Tillbaka i Tbilisi

Nu är vi tillbaka i Tbilisi! Det känns fantastiskt bra att vara hemma igen efter en lång och härlig sommar i Sverige. Tillbaka kom vi med en ny familjemedlem - lilla Ingrid! Hon var 11 dagar när hon fotograferade sig för sitt pass och 16 dagar när vi satte oss på flygplanet. Imorgon blir hon 3 veckor och inom kort har hon bott längre tid här än i Sverige...

I fyra dagar har vi varit på plats. Den mesta tiden har vi ägnat åt att packa upp och få ordning i huset. Inte bara 6 resväskor som skulle packas upp. Vi har tagit fram skötbord, barnvagn och annat som behövs till en liten bebis. Det har också varit lite extra att packa fram och ställa i ordning då vi har haft andra som bott i huset under några veckor i sommar. Vi har också hunnit med att köpa saker inför Vilmas skolstart imorgon och hämta hennes skoluniform hos skräddaren. Varmt och skönt är det också. Igår var vi förbi på Betsys hotell och badade i poolen. Precis som vi gjorde första helgen då vi kom hit för ett år sedan.

Imorgon börjar Vilma sin nya skola och Einar ska tillbaka till dagis. Spännande! Men framförallt skönt att komma tillbaka i någon form av vardagsrutin. Det är nu mer än 3 månader sedan barnen gick på dagis.

Skönt att vara tillbaka i Tbilisi och roligt att vara tillbaka på bloggen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar