lördag 9 mars 2013

Inni 1,5 år

Vår lilla Ingrid har blivit 1,5 år. Hon har länge pratat med oss med en form av buktalande melodiska meningar, men nu härmar hon allt vi säger och har en hel del ord som vi kan förstå, bla. bo (boll), taptap (pasta), gooda (groda), Neina (Einar) och Mma (Vilma). Hon har just börjat kalla sig själv för Inni och hon kan säga hej då på tre språk: hej då, bye bye och paka (ryska).

Hon är en glad och social liten tjej som gillar att busa med oss. Hon har redan kommit i "kan själv" åldern och vill helst försöka klä på sig alla kläder själv. Hon vill också välja kläder själv. I morse bytte hon byxor 2 gånger och tröja 3 gånger innan hon var nöjd. Hmm...

Ingrid brukar gå på "play group" 2 gånger i veckan och på "Music & Movement" på fredagar. I veckan hade hon också sin kompis Zoe här.  Hon ser ut som ett litet troll, med luggen i ögonen och hårspännet får sälla sitta i mer än ett par minuter. Tyvärr sover hon inte så bra på nätterna än. När vi var i Dubai sov hon en hel natt för första gången, men det höll tyvärr inte i sig när vi kom hem. Vi vaknar otaliga gånger på natten för att lägga henne ner när hon satt sig upp eller ge henne nappen om hon tappat den. Tror nästan jag måste kolla upp det där med Feng Shui, eller så får vi flytta till Dubai.

Hon är älskad av oss alla! Den som uttrycker det mest är nog Einar. Han älskar henne 1000 meter upp i rymden!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar