söndag 21 april 2013

Einar 5 år

Nu har vår fina, vackra och unika Einar fyllt 5 år! Det har vi firat i dagarna tre!

I torsdags hade Einar kalas på dagis. Jag var med på "circle time" och sedan bjöd Einar sina vänner på tårta.

I fredags var det den stora dagen och Einar väcktes traditionsenligt med sång. Vi hade sagt åt honom att stanna i sängen och försöka låtsassova, men det behövdes inte. Han sov på riktigt! Det kändes lite hårt att väcka killen som vanligtvis vaknar ganska tidigt på mornarna och dessutom har varit förkyld hela veckan. Tillslut slog han i alla fall upp ögonen och öppnade sina presenter.
Den allra bästa presenten var isbjörnen! Ytterligare ett tillskott till plastdjurssamlingen som har roat Einar sedan han var ca 2,5 år. Einars dagis var stängt och Einar hade önskat att få vara hemma hela dagen. Men jag lyckades få med honom på ett annat kalas på eftermiddagen för att fira lilla Carina som fyllde 3. Einar såg det som sin chans att få tårta på sin födelsedag, eftersom vi sagt att det inte skulle bli någon tårta just den här dan...

I går hade vi kalas här hemma. Einar hade bjudit sina tre bästa vänner från dagis: Carl, Sam och Sally, sina fröknar Sophie, Nina och Quinn samt Olga. Precis lagom stort kalas tyckte även föräldrarna. Temat var Ice Age eftersom det är i stort sett det enda de tre killarna pratar om och leker. Det blev en Ice Age inbjudan, Ice Age tårta och Ice Age figurer i godispåsarna. Ett lyckat kalas med mycket godsaker!

Fler bilder från firandet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar