tisdag 13 november 2012

härligt och tungt

Vi har haft en fantastisk höst så här långt. Temperaturer på 20 grader och mer och klart och fint väder nästan varje dag. Har verkligen njutit och uppskattat det. Förra helgen vände det dock. Regn, rusk, ruggigt och kallt. Idag inget regn, men grått och kallt - så som sig bör i November. Är övertygad om att det vackra soliga vädret kommer tillbaka även om värmen nog inte gör det.

Hösten har varit härlig men också ganska tung. Peeter har varit bortrest en hel del och även om jag har hjälp dagtid så blir kvällar och nätter ibland lite knepiga. En utdragen förkylning har inte gjort saken bättre. Så helgerna har mest gått ut på att sova ikapp och vi har därför inte sett och gjort så mycket som jag hade önskat. Catrine och Emils besök var ett undantag, då höll vi ett högt tempo och avverkade sevärdheter på löpande band.

Ingrid är hur mysig som helst just nu. Hade nästan glömt bort hur härliga ettåringar är. Einar är nog mer harmonisk än han någonsin varit. Filosoferar och lägger fakta på minnet. Vilma är 6 år...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar