måndag 31 mars 2014

Dubai igen

Så har vi varit i Dubai igen. Vi bodde på samma hotell, gick på samma restauranger och gjorde i stort sett samma saker som vi gjorde förra året. Tog till och med kort på samma ställe ute på piren framför Dubais skyline. Det var en helt superhärlig semester! Det är skönt att ibland veta vad man får och inte behöva tänka, utforska och ta beslut om en massa saker. Jag tror att det var extra skönt just i år på grund av husbygget och all research och alla beslut som vi har behövt ta.

Barnen njöt av hotellfrukosten, Disney Junior på TV, race på stranden och på löpbanan och inte minst alla bad. Vågorna var nog roligast. Lite sociala var vi också. Träffade Terese och Margus med barn. Kul att se att barnen lekte så bra ihop i år igen. Vi fick även en bonusträff med kusin Mickan och Conny som visade sig vara i Dubai. Ibland är Facebook riktigt förträffligt.

Helt perfekt tid på året för att åka på badsemester var det. Knappa 30 grader i luften. Det var skönt att ligga i skuggan, men gick också bra att vara i solen. Det var bara sista dagen som förstörde de ljuva semesterminnena. Det regnade hela dagen, så mycket som det inte hade regnat i Dubai på flera år. Vi var tvungna att checka ut kl. 12 och fördriva tiden fram till avresan kl. 02.25 på bästa sätt. Det blev besök i ett för oss nytt mall, Mall of the Emirates, och en visit till Atlantis Hotell. En ganska trist dag och avslutning på semestern. Hade varit så skönt att hänga på stranden hela dagen.

Fler bilder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar